Ziua Școlii

În data de 26 noiembrie 2018, a fost sărbătorită Ziua școlii, care a marcat cei 27 de ani de existență, la manifestare participând atât elevi ai liceului, ai școlii Gimnaziale Grigore Antipa – structură arondată, cât și reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Tulcea, cadre didactice și părinți.
Activitățile desfășurate au vizat și sărbătorirea a 100 de ani de la Marea Unire. Programul intitulat ,,Mici și mari de mână împreună,, s-a deschis la ora 10 cu mesajul doamnei director- profesor Gabriela Coculescu, urmat de momente pregătite de preșcolarii și elevii din ciclul primar, coordonați de doamnele educatoare și învățătoare de la Școala Gimnazială Grigore Antipa. Elevii claselor a V-a și a VI-a au pregătit scenete, etalându-și talentele actoricești, iar liceenii domeniului construcții ne-au delectat cu dansuri și un recital de poezie.
Pentru a marca specificul liceului , atât în domeniul textile, cât și estetica și igiena corpului omenesc, elevele din toate ciclurile de învățământ (gimnaziu, liceu și postliceală), în colaborare cu elevele Liceului Dimitrie Cantemir Babadag, au realizat prezentări de modă, cu diferite costume: de epocă, populare, din materiale reciclabile și actuale, majoritatea fiind confecționate în atelierul școlii.
Totodată, în cadrul manifestării, au fost prezentate publicului participant expoziții de fotografii, produse realizate din materiale refolosibile, sculpturi și desene, la care și-au adus aportul atât elevi, cât și cadre didactice.